Младежка предприемаческа борса – 30 Септември 2017г.

На 30 Септември 2017г., в сградата на Софийския университет „Климент Охридски“ се проведе традиционната – шеста по ред младежка предприемаческа борса, организирана от Фондация „Каузи“, съвместно с Министерството на младежта и спорта в рамките на Националната програма за младежта. Форумът се проведе като част от Международния научен форум на икономическата мисъл „ Икономически предизвикателства: към индустрия 04″.
Участие в борсата взеха млади предприемачи и студенти. Те представиха своите проекти на потенциални инвеститори и партньори на Фондацията.
По време на борсата, младите хора имаха възможността да дискутират своите бизнес идеи директно с представители на институции, банки, фондове, сред които тези на инвестиционния фонд за проекти в начална фаза Eleven, Агенцията по заетостта и Агенцията за хората с увреждания при Министерство на труда и социалната политика, УниКредит Булбанк, ОГФМСП.
По време на борсата представител на ОГФМСП проведе срещи с предприемачите, на които бяха обсъдени различни въпроси, свързани с реализацията на техните проекти както и възможностите за гаранционна подкрепа от страна на Фонда при кредитирането им.

IMG_1345