Любителите на риболова ще се радват на световноизвестни марки в новия магазин на „Аква Спорт Н” ЕООД

„Аква Спорт Н” ЕООД е една от най-големите фирми вносители на риболовни принадлежности в България. Основана е през 1995 и започва дейността си като вносител на немската фирма Balzer. В резултат на упорита и професионална работа, фирмата придобива изключителни права за внос и дистрибуция както на Balzer, така и на редица световноизвестни марки за риболовни принадлежности, които може да се разгледат в риболовният онлайн магазин на фирмата.

Основните цели, върху коита „Аква Спорт Н” ЕООД гради своята дейност са високо качество на продуктите и обслужването, постоянна информираност, разумни и достъпни цени. В последните години търсенето на риболовни принадлежности значително се увеличи, като едновременно с това се повишиха и изискванията на хората за които риболова е хоби. Фирма  „Аква Спорт Н” ЕООД  се стреми  да удовлетворява всички „капризи“ на модерния риболовец, като предлага широка гама от аксесоари за цялостното оборудване и на най-взискателните риболовци.

С гаранционната подкрепа на ОГФМСП в сътрудничество с Банка Пиреос България АД  бе осигурено допълнително финансиране на  „Аква Спорт Н“ ЕООД от 150 000 лева с цел поддържане и обновяване на стоковия асортимент на дружеството.

shop_11