назад

Младежка предприемаческа борса – 10 Ноември 2015 г.

На 10 Ноември 2015 г. в рамките на Националната програма за младежта се проведе традиционната - пета по ред младежка предприемаческа борса, организирана от Фондация „Каузи" и Министерството на младежта и спорта. По време на борсата млади предприемачи с различни интереси и квалификация представиха своите проекти на потенциални инвеститори и партньори на Фондацията. Тази година сред участниците бяха и младежи с увреждания, които представиха своите планове и мечти за реализация.
По време на борсата бяха обособени места, на които младите хора имаха възможността да дискутират своите бизнес идеи директно с представители на бизнеса, кредитните институции и фондовете, сред които тези на ОГФМСП, инвестиционния фонд и ускорител за стартиращи компании Eleven, центъра за предприемачество и обучения Ринкър център, платформата the Venture, УниКредит Булбанк, Асоциацията на директорите за връзка с инвеститорите в България.
По време на борсата представители на ОГФМСП проведоха срещи с предприемачите, на които бяха обсъдени техните проекти и възможностите за гаранционна подкрепа от страна на Фонда при кредитирането им.

EDGE SOFT LTD