Асоциация за развитие на София ви кани да вземете участие във финалното ИноБридж събитие: „Streamlining Public Support for SME Innovation“

Дата: 30 септември 2020 г.
Място на провеждане: Онлайн
Време: 10:30 – 13:30 часа
Език: Английски

Настоящите данни показват, че COVID-19 пандемията неминуемо засяга малките и средните предприятия (МСП). Сега повече от всякога са необходими добри политически инструменти, които да насърчат устойчивостта на МСП.

Какви мерки прилагат в различните европейски държави и кои са се доказали като ефективни?  Включете се в конференцията, за да дискутирате въпросите и подходите с представители на региони от Австрия, България, Испания, Италия, Полша, Португалия и Унгария. Пълната програма на събитието по проект ИноБридж, можете да разгледате тук.

„Градовете като иновативни хъбове“, „Предизвикателствата пред МСП от Дунавския регион и връзката им с целите на териториално-базираните политика за иновация“, „Осъществяването на промени чрез партньорства“ и „Как да насърчим иновациите в МСП“ са част от темите, по които политически фигури, практици, хора от академични и бизнес среди, създатели на политики и граждани ще споделят опит и гледни точки по време на финалното събитие. Възползвайте се от възможността да обмените знания с тях!

Поради международния си характер, събитието „Streamlining Public Support for SME Innovation“ ще се проведе изцяло на английски език. То е безплатно и отворено за широката публика, но изисква регистрация. В случай, че изявявате желание да вземете участие, моля, регистрирайте се тук.

Очакваме Ви!

Проектът ИноБридж е финансиран по програма ИНТЕРРЕГ Европа и съфинансиран от ЕФРР на ЕС.

Български
КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ГАРАНЦИЯ ОНЛАЙН